Video Bucureştean prins pe A1 conducând cu 186 km/oră

Un bucureştean a fost depistat de poliţiştii rutieri, pe A1, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 186 km/oră, el fiind una dintre cele 33 de persoane sancţionate pentru nerespectarea vitezei legale, informează miercuri Poliţia Română.

79 afișări

Cei 33 de şoferi au fost depistaţi de poliţişti în doar trei ore, conducând pe Autostrada A1 cu o viteză peste limita legală.

În urma acţiunii desfăşurate, au fost sancţionaţi 45 de conducători auto pentru nerespectarea normelor rutiere, dintre care 33 pentru nerespectarea regimul legal de viteză, valoarea sancţiunilor aplicate fiind de 10.844 de lei.

Unul dintre ei este E. Eduard, de 43 ani, din municipiul Bucureşti, care conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, la km. 49, cu viteza de 186 km/oră, iar la km. 56 cu viteza de 157 km/oră.

Totodată, în urma controlului efectuat la km. 73, s-a constatat că pentru acest autoturism nu era achitată asigurarea de răspundere civilă obligatorie, astfel că permisul de conducere şi certificatul de înmatriculare au fost reţinute, iar şoferul a fost amendat cu 2.871 lei.

Pentru exces de viteză au mai fost reţinute trei permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Acţiunea de control a avut loc, marţi, între orele 12.00 - 15.00, la ea participând poliţişti ai Biroului de Poliţie A1 din cadrul Secţiei de Poliţie Autostrăzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici