Bucureşteanul acuzat de uciderea unei tinere însărcinate a fost arestat

Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea pentru 29 de zile a tânărului acuzat de uciderea cu 19 lovituri de cuţit a unei tinere însărcinate, în locuinţa acesteia din sectorul 6 al Capitalei.

20 afișări
Imaginea articolului Bucureşteanul acuzat de uciderea unei tinere însărcinate a fost arestat

Bucureşteanul acuzat de uciderea unei tinere însărcinate a fost arestat

Instanţa a emis, sâmbătă, mandatul de arestare pe numele lui Gabriel Andrei, decizia putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Poliţiştii bucureşteni au făcut, vineri seară, reconstituirea crimei, unde a fost adus şi presupusul autor. Tânărul, în vârstă de 18 ani, un cunoscut al logodnicului femeii, a fost reţinut joi. Acesta şi-a recunoscut fapta, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Tânărul le-a povestit poliţiştilor că joi dimineaţă a venit în casa Simonei Manea (19 ani), apoi a plecat împreună cu concubinul acesteia. Ulterior, suspectul s-ar fi întors la apartamentul femeii, singur, neştiind că era cineva în casă şi ar fi găsit uşa deschisă. Bărbatul a spus că s-a speriat când a văzut-o pe tânără în casă, iar ea s-a speriat de el, după care tânărul a scos cuţitul şi i-a aplicat 19 lovituri. Arma crimei a fost aruncată apoi pe geam.

Comisarul Christian Ciocan a spus, vineri, după reconstituirea crimei, că autorităţile iau în calcul două ipoteze, jaful şi conflictul spontan. Dintre cele două, cea a conflictului spontan este anchetată în prezent.

Cadavrul Simonei Manea a fost descoperit, joi, în locuinţa acesteia din sectorul 6 al Capitalei, de către concubinul femeii. La faţa locului s-au deplasat procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ofiţeri din Serviciile Omoruri, Criminalistic şi medicul legist.

Un văr al logodnicului victimei, Iulian Dumitru, a spus că l-a văzut o singură dată pe suspect şi că acesta era un cunoscut de-ai cuplului, din cartierul Rahova. El a mai spus că Simona nu ţinea niciodată uşa deschisă şi că tânărul ar fi venit cu scopul precis de a o ucide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici