VIDEO Bucureşteni duşi la secţia de Poliţie şi amendaţi, după un gratar în faţa blocului

Potrivit Sindicatului Europol, duminică seară, prin apel 112, mai mulţi locatari au solicitat prezenţa Poliţiei pentru că în curtea unui bloc din Ferentari, mai multe persoane ascultau muzică la un volum ridicat, consumau alcool şi făceau grătare.

1101 afișări
Imaginea articolului VIDEO Bucureşteni duşi la secţia de Poliţie şi amendaţi, după un gratar în faţa blocului

Sursa foto: Facebook

Petrecăreţii au început să se manifeste violent faţă de poliţişti, refuzând să se legitimeze. Dintre aceştia, 6 persoane au fost duse la sediul Secţiei 24 Poliţie, unde s-au aplicat amenzi pentru refuzul de legitimare, tulburarea liniştii şi ordinii publice, încercarea de a împiedica poliţiştii să îşi exercite atribuţiile de serviciu, dar şi pentru activitatea de picnic într-o zonă neamenajată, a precizat Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

„Este unul dintre nenumăratele cazuri în care, deşi Poliţiei i se cere ajutorul de către cetăţenii afectaţi, după ce ajung la faţa locului ajung să fie criticaţi de către ceilalţi membri ai comunităţii pentru „abuzurile” oamenilor legii, fără să înţeleagă că într-o comunitate, libertatea fiecăruia se termină acolo unde începe libertatea celuilalt”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici