Bucureştenii din 370 de blocuri din Sectorul 2, fără apă caldă şi încălzire de la o avarie

O conductă veche de 50 de ani a suferit o avarie şi s-a sistat furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire către un număr de 370 blocuri din Sectorul 2 până joi seara, în cel mai bun caz, potrivit Termoenergetica Bucureşti.

426 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii din 370 de blocuri din Sectorul 2, fără apă caldă şi încălzire de la o avarie

Bucureştenii din 370 de blocuri din Sectorul 2, fără apă caldă şi încălzire de la o avarie

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) SA anunţă, joi, că din cauza unei avarii produse la Magistrala II Sud, în zona Piaţa Iancului, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire către un număr de 313 blocuri va fi sistată până joi seara. În cazul altor 57 de imobile, termenul estimat de reluare a furnizării agentului termic este de sâmbătă 27 ianuarie 2024.

Avaria s-a produs în zona Iancului pe conducta cu diametrul de 1000 mm, care are o vechime de aproape 50 de ani.

„Au fost deja începute în regim de urgenţă manevrele tehnice de închidere, de golire, precum şi cele de aerisire şi urmează să fie realizate sudurile pentru reparaţia avariei. Pentru efectuarea manevrelor tehnice de izolare a avariei va fi oprită furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură până joi, 25 ianuarie la ora 23.00, către un număr de 313 blocuri din zonele Şoseaua Mihai Bravu, Piaţa Obor şi Şoseaua Iancului. Pentru realizarea sudurilor necesare reparaţiilor avariei, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură va fi oprită către un număr de 57 de blocuri din zona Şoselei Mihai Bravu, până în data de 27 ianuarie, ora 23.00”, anunţă CMTEB într-un comunicat de presă.

De asemenea, vor funcţiona deficitar, până la finalizarea lucrărilor de reparaţie a avariei, punctele termice care alimentează cartierul Colentina (strada Doamna Ghica, străzile Maşina de Pâine, Oteşani, Petricani), precum şi Şoselele Iancului şi Mihai Bravu din Sectorul 2 al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici