Bucureşti: Conflict între două grupuri rivale, soldat cu moartea unui tânăr

Un tânăr a murit, luni noaptea, în timpul unui conflict dintre două grupuri rivale, petrecut în plină stradă, în cartierul Berceni din Bucureşti, în altercaţie fiind rănite alte trei persoane, dintre care una se află internată la spital.

2 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Conflict între două grupuri rivale, soldat cu moartea unui tânăr

Conflict între două grupuri rivale, în Bucureşti, soldat cu moartea unui tânăr

Andrei Tătar - tânărul de 19 ani, care a fost înjunghiat într-o staţie de autobuz din cartierul Berceni, a murit din cauza secţionării arterei femurale, ceea ce a provocat pierderea masivă de sânge, a declarat dr. Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni din Capitală.

Un alt tânăr de 19 ani, victimă în acelaşi atac cu cel decedat, a fost adus la spital cu o tăietură în zona capului de zece centimetri, el urmând să mai stea două-trei zile internat, a spus dr. Bica.

Cei doi tineri au fost victimele unui conflict spontan, între două grupuri, petrecut în plină stradă, în cartierul Berceni din Bucureşti.

Totodată, alţi doi amici ai acestora au fost agresaţi, însă medicii au apreciat că rănile pe care le-au suferit nu necesită internarea.

Potrivit Poliţiei Capitalei, conflictul a fost spontan, petrecându-se în jurul orei 23.00, pe Bulevardul Obredgia din cartierul Berceni.

Poliţiştii încearcă să identifice cinci persoane din grupul agresor, una dintre acestea fiind cea care a scos un cuţit şi i-a lovit pe cei patru tineri, care aveau vârste între 18 şi 23 de ani, susţine Poliţia.

Un procuror al Parchetului Tribunalului Capitalei s-a deplasat la locul agresiunii, prelevând probe, în cursul zilei de marţi urmând să audieze mai multe persoane.

Poliţia a lansat un apel, cerând tinerilor martori la conflict să se prezinte în faţa anchetatorilor, întrucât tăinuirea înseamnă complicitate la omor şi tentativă de omor, infracţiuni care se pedepsesc cu închisoare de la 15 la 25 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici