Bucureşti: Primăriile sectoarelor 1, 2 şi 6 vor lucra pe perioada summit-ului NATO

Autorităţile locale ale sectoarele 1, 2, 4 şi 6 din Capitală au anunţat programul de lucru pentru perioada desfăşurării summit-ului NATO, urmând ca şi celelalte autorităţi locale să stabilească orarul de funcţionare al instituţiilor.

26 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Primăriile sectoarelor 1, 2 şi 6 vor lucra pe perioada summit-ului NATO

Bucureşti: Primăriile sectoarelor 1, 2 şi 6 vor lucra pe perioada summit-ului NATO

Autorităţile locale ale sectoarelor 1, 2 şi 6 din Bucureşti au stabilit că pe perioada summit-ului NATO, angajaţii primăriilor vor respecta programul normal de lucru cu publicul.

Primăria sectorului 4 a stabilit, luni, orarul de funcţionare al Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale, care va funcţiona normal în zilele de 2, 3 şi 4 aprilie între orele 8.30 - 16.30.

Potrivit unui comunicat de presă al autorităţii locale din sectorul 4, remis, agenţiei MEDIAFAX, se va lucra cu publicul, între orele 8.30 - 18.30, în data de 31 martie la sediul din strada Niţu Vasile, în 2 aprilie - la sediul din Calea Şerban Vodă, iar în 3 aprilie la oficiul din Şoseaua Olteniţei.

La rândul său, viceprimarului general al Bucureştiului, Răzvan Murgeanu, a spus că angajaţii din Primăria Capitalei vor asigura permanenţa în toate birourile şi direcţiile generale din cadrul instituţiei, urmând ca, marţi, să fie stabilite detaliile cu privire la programul de lucru, precum şi alte modificări.

Autorităţile locale ale sectoarelor 3 şi 5 vor stabili în zilele următoare programul instituţiilor.

Summit-ul NATO, unul dintre cele mai mari evenimente politice, va reuni la Bucureşti, în perioada 2-4 aprilie, 26 de lideri ai ţărilor aliate, în centrul de conferinţe al Palatului Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici