Bucureşti: Tramvaiele liniei 21 circulă pe un traseu modificat

Tramvaiele liniei 21 circulă, de miercuri, pe un traseu modificat, din cauza lucrărilor la calea de rulare de pe Şoseaua Colentina, din zona Doamna Ghica.

1741 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Tramvaiele liniei 21 circulă pe un traseu modificat

Bucureşti: Tramvaiele liniei 21 circulă pe un traseu modificat (Imagine: www.ratbnav.ro)

Astfel, tramvaiele liniei 21 vor circula pe traseul de bază între Piaţa Sfânta Vineri şi intersecţia Şoselei Colentina cu strada Reînvierii, apoi modificat în ambele sensuri prin strada Reînvierii, strada Maica Domnului şi Bulevardul Lacul Tei, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Tot de miercuri se înfiinţează linia navetă de autobuze 621, care va circula pe Şoseaua Colentina, între Pasajul Colentina şi Bucur Obor. Abonamentele eliberate pentru linia 21 sunt valabile şi pe linia 621, precizează sursa citată.

Totodată, începând de marţi, autobuzele liniei 101 vor circula pe un traseu modificat, ca urmare a lucrărilor de modernizare a căii de rulare pe Şoseaua Mihai Bravu. Autobuzele acestei linii vor circula pe sensul spre "Faur" pe traseul actual între Doamna Ghica şi intersecţia Şoselei Colentina cu strada Ziduri Moşi, apoi pe un traseu modificat, pe strada Ziduri Moşi, Şoseaua Pantelimon, de unde reintră pe traseul de bază.

Lucrările de reabilitare a Şoselei Colentina, care au cuprins şi înlocuirea căii de rulare a tramvaielor, au început în luna decembrie 2006. Linia de tramvai 21 a fost suspendată timp de un an, pe durata lucrărilor. Circulaţia tramvaielor liniei 21 pe traseul Piaţa Sfântul Gheorghe, Calea Moşilor, Şoseaua Colentina a fost reluată la jumătatea lunii decembrie a anului trecut. În zona Doamna Ghica, circulaţia tramvaielor s-a desfăşurat pe o singură linie, alternativ în ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici