Bucureştiul ar putea coopera cu Moscova pentru un an, pe mai multe domenii

Municipalitatea Bucureştiului ar putea coopera cu Primăria Moscovei pe mai multe domenii, timp de un an, protocolul între cele două capitale pentru perioada 2010-2011 fiind dezbătut, miercuri, de CGMB.

11 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul ar putea coopera cu Moscova pentru un an, pe mai multe domenii

Bucureştiul ar putea coopera cu Moscova pentru un an, pe mai multe domenii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Textul protocolului a fost propus de Primăria Moscovei şi agreat de partea română, având şi avizul de specialitate al Ministerului Afacerilor Externe, potrivit proiectului ce va fi analizat de consilierii municipali.

Protocolul pentru programul de cooperare între Bucureşti şi Moscova are în vedere dezvoltarea relaţiilor de colaborare şi schimbul de informaţii şi cunoştinţe în mai multe domenii, printre care, economia, gospodăria comunală, problemele economisirii energiei şi crearea de surse alternative de energie, transport, cultură, păstrarea moştenirii culturale, ştiinţă, sport şi politică de tineret, precum şi surse de informare în masă.

Proiectul va fi supus dezbaterii în şedinţa de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Dacă va fi aprobat de consilierii generali, protocolul va fi valabil un an şi va intra în vigoare de la data semnării de către edilii celor două capitale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici