Bugetul Ministerului Muncii pe anul 2012, avizat de comisiile parlamentare

Parlamentarii din comisiile de buget-finanţe au avizat favorabil, vineri, bugetul Ministerului Muncii pe anul 2012, ministrul Sulfina Barbu precizând că acesta este de 31,933 miliarde de lei, adică 5,5 % din PIB.

237 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Muncii pe anul 2012, avizat de comisiile parlamentare

Sulfina Barbu (Imagine: Cristina Nichitus/ Mediafax Foto)

Barbu le-a spus parlamenatrilor că bugetul asigurărilor de pensii şi bugetul asigurărilor de şomaj este de 24,808 miliarde de lei, din care 13,800 de miliarde de lei subvenţie pentru bugetul de pensii, iar 900 de milioane de lei subvenţie către bugetul de şomaj.

Plăţile pentru pensiile agricultorilor, pensii de serviciu, pensia minimă garantată sunt în sumă de 7,707 miliarde de lei, iar pentru asistenţa socială este prevăzută suma de 8,502 miliarde de lei.

Bugetul Ministerului Muncii a fost aprobat de comisiile de buget-finanţe cu 20 de voturi "pentru", 17 voturi "împotrivă" şi două abţineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici