Bulgari prinşi la Giurgiu cu heroină şi 199 de comprimate de amfetamină

Doi cetăţeni bulgari au fost reţinuţi, sâmbătă, după ce au fost prinşi în Punctul de Trecere a Frontierei de la Giurgiu având asupra lor 199 de comprimate de amfetamină şi 7,48 de grame de heroină.

46 afișări
Imaginea articolului Bulgari prinşi la Giurgiu cu heroină şi 199 de comprimate de amfetamină

Bulgari prinşi la Giurgiu cu heroină şi 199 de comprimate de amfetamină (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar Mirela Gheţa, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu au documentat şi probat activitatea infracţională a celor doi cetăţeni bulgari care se ocupau cu introducerea ilegală în România de droguri de risc şi de mare risc.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 45 de ani, din Sofia, au fost prinşi la Punctul de Trecere a Frontierei de la Giurgiu în timp ce intenţionau să introducă ilegal în ţară 199 de comprimate de amfetamină şi 7,48 de grame de heroină, care erau ascunse într-un pachet de ţigări Kent, ambalate în folie din plastic şi lipite prin ardere.

Cei doi s-au prezentat în punctul de trecere a frontierei cu un autoturism condus de un alt cetăţean bulgar, din localitatea Ruse.

Cei doi cetăţeni bulgări au fost duşi la DIICOT- Biroul Teritorial Giurgiu, care a dispus începerea urmăririi penale pentru trafic de droguri de mare risc şi introducerea în ţară, fără drept, de droguri de mare risc, iar procurorul de caz a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici