Bulgaria aplică restricţii de circulaţie, marţi şi miercuri, pentru maşinile de peste 20 de tone

Marţi şi miercuri, între orele 13.00 şi 21.00, în Bulgaria, pe anumite tronsoane ale drumului naţional I-2 Ruse-Razgrad sunt impuse restricţii pentru vehiculele grele de marfă cu o masă totală de peste 20 tone, a anunţat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

108 afișări
Imaginea articolului Bulgaria aplică restricţii de circulaţie, marţi şi miercuri, pentru maşinile de peste 20 de tone

Bulgaria aplică restricţii de circulaţie, marţi şi miercuri, pentru maşinile de peste 20 de tone

„Centrul de Contact Giurgiu a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, cu privire la faptul că, în perioada 25-26.07.2023, în intervalul orar 13:00-21:00, Direcţia Rutieră Judeţeană Ruse din Bulgaria a dispus interzicerea circulaţiei vehiculelor grele de marfă cu o masă totală de peste 20 tone pe drumul naţional I-2 Ruse-Razgrad, de la km. 21+25 la km. 37+300, I-3 Byala-Pleven, de la km. 0+000 la km 7+000 şi I-5 Ruse-Veliko-Târnovo, de la km. 6+630 până la km. 65+200”, se arată în comunicatul ITPF Girugiu.

Conform acestuia, în perioada interdicţiei, vehiculele cu o masă totală de peste 20 de tone vor staţiona/aştepta în afara părţii carosabile, în locuri adecvate, fără a perturba traficul celorlalţi cetăţeni.

Interdicţia nu se aplică autovehiculelor care efectuează transport de mărfuri periculoase (ADR), animale vii, produse alimentare perisabile şi încărcături cu regim de temperatură.

Măsura a fost luată pentru siguranţa rutieră în zonă, care ar putea fi afectată din cauza temperaturilor mari, care depăşesc 35°C.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici