Buşoi: Administraţia PSD-Firea nu a produs în Bucureşti decât blocaj şi un trafic de coşmar

Preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi a declarat marţi că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a încălcat promisiunile electorale potrivit cărora va face revoluţie în traficul bucureştean şi ulterior a aruncat vina pe Opoziţie.

100 afișări
Imaginea articolului Buşoi: Administraţia PSD-Firea nu a produs în Bucureşti decât blocaj şi un trafic de coşmar

Buşoi: Administraţia PSD-Firea nu a produs în Bucureşti decât blocaj şi un trafic de coşmar

"De doi ani cu administraţia PSD-Firea Bucureştiul stă pe loc, deşi este unul dintre oraşele europene cu potenţial uriaş de dezvoltare. Cea mai importantă promisiune încălcată a administraţiei PSD-Firea este legată de traficul şi infrastructura din Capitală. După ce acum doi ani, în alegerile locale, promitea că va face revoluţie în traficul din Capitală, administraţia PSD-Firea nu a produs în Bucureşti decât blocaj şi un trafic de coşmar care îi face pe bucureşteni să piardă ore întregi, în fiecare zi, în trafic", a afirmat liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Liberalul a adăugat că, din cauza nepriceperii primarului general în administrarea Capitalei, proiectele de buget pe anii 2017 şi 2018 au fost "încropeli" care au irosit resurse, fără să urmărească evoluţia unor priorităţi.

"În 2017, bugetul Capitalei a fost fără direcţie, iar în afară de acţiunile de imagine ale primarului: evenimente şi spectacole, în Capitală nu s-a făcut nimic. În 2018, bugetul Capitalei a fost nerealist, supraestimând veniturile prin supraestimarea subvenţiilor de la bugetul de stat şi a recuperărilor din cheltuieli de judecată şi promiţând multe, fără să indice, din nou, nicio direcţie prioritară de acţiune. Cea mai mare minciună pe care administraţia PSD-Firea vrea să o impună la Bucureşti este că, din cauza PNL, Primarul general nu poate face proiectele pe care le-a promis: de la infrastructură, la fluidizarea traficului, de la construirea de spitale, la astuparea gropilor care au împânzit din nou străzile Capitalei. Proiectele dnei Firea nu se văd pentru că nu există, nu pentru că le-ar boicota PNL", a completat Buşoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici