Buzău: Două drumuri naţionale rămân închise din cauza zăpezii

Două drumuri naţionale care traversează judeţul Buzău, DN 2 C Buzău-Pogoanele şi DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila, rămân blocate, duminică, din cauza zăpezii, în timp ce pe restul drumurilor naţionale din judeţ circulaţia se desfăşoară extrem de dificil.

63 afișări
Imaginea articolului Buzău: Două drumuri naţionale rămân închise din cauza zăpezii

Buzău: Două drumuri naţionale rămân închise din cauza zăpezii (Imagine: Cristi Vimpoes/Mediafax Foto)

Zăpada care a căzut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cantitate foarte mare, a făcut imposibilă reluarea circulaţiei pe DN 2 C Buzău-Pogoanele şi pe DN 22 Râmnicu Sărat Brăila, precum şi pe cel puţin 15 tronsoane judeţene blocate încă din cursul zilei de joi.

Potrivit agentului Amalia Vlădescu de la Poliţia Judeţeană Buzău, pe cele două drumuri naţionale pe care traficul este blocat de sâmbătă circulaţia nu a putut fi redeschisă în pofida intervenţiilor drumarilor, în timp ce pe DN 2 B Buzău-Brăila, DN 2 E 85 Urziceni - Buzău -Focşani, DN 1 B Buzău- Ploieşti şi pe DN 10 Buzău - Braşov traficul se desfăşoară anevoios.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Buzău a continuat să ningă, iar vântul a suflat cu putere, viscolind zăpada în special în zona de câmpie a judeţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici