Buzău: Explozie urmată de un incendiu, la biblioteca din localitatea Amaru

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, marţi, la biblioteca din localitatea buzoiană Amaru, bibliotecara suferind arsuri pe faţă, însă fără să fie internată în spital.

181 afișări
Imaginea articolului Buzău: Explozie urmată de un incendiu, la biblioteca din localitatea Amaru

Buzău: Explozie urmată de un incendiu, la biblioteca din localitatea Amaru (Imagine: Florin Buliga/Mediafax foto)

Din primele informaţii furnizate de comisarul Florina Crucianu de la Poliţia buzoiană, bibliotecara a venit, marţi dimineaţă, la serviciu, a aprins conductorul cu care era încălzită clădirea, apoi a plecat pentru circa 30 de minute la un magazin din localitate.

Când a revenit, femeia a vrut să aprindă lumina, moment în care s-a produs explozia urmată de un incendiul.

Potrivit colonelului Dan Manciulea de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, focul a fost stins de cei de la faţa locului, ulterior intervenind şi pompierii de la Mizil.

În urma incendiului, bibliotecara a suferit arsuri minore pe faţă, ea oferindu-le informaţii anchetatorilor.

Conform lui Manciulea, pagubele sunt în curs de evaluare, fiind vorba de cărţi din bibliotecă, mobilier şi acoperişul bibliotecii.

La ora transmiterii acestei ştiri, la Amaru, se află o echipă mixtă formată din pompieri şi poliţişti, care cercetează împrejurările în care s-a produs deflagraţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici