Buzău: O femeie a murit, iar mama ei este în stare gravă după un incendiu izbucnit în apartament

O femeie de 30 de ani a murit, iar mama ei, în vârstă de 70 de ani, a fost transportată la spital, în stare gravă, intoxicată cu fum, după ce apartamentul în care locuiau, în Sărata Monteoru, a fost cuprins, joi seara, de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

129 afișări
Imaginea articolului Buzău: O femeie a murit, iar mama ei este în stare gravă după un incendiu izbucnit în apartament

Buzău: O femeie a murit, iar mama ei este în stare gravă după un incendiu izbucnit în apartament

Potrivit ISU Buzău, pompierii au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu la un apartament aflat în staţiunea Sărata Monteoru.

“Incendiul s-a manifestat într-o încăpere din apartamentul de 50 de metri pătraţi. S-a inundat însă tot apartamentul cu fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

Creţu a mai precizat că au fost două victime, mama şi fiică, dintre care una a murit.

“Sunt două victime. Două femei de 40, respectiv 70 de ani. O persoană, cea de 40 de ani, a fost găsită decedată, carbonizată, iar cealaltă a fost intoxicată cu fum şi transportată la spital”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

Cauzele incendiului nu au fost deocamdată stabilite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici