Buzău: Trei persoane în stare gravă, scoase dintr-o fântână

Trei persoane au fost scoase în stare gravă, duminică, dintr-o fântână din satul Finţeşti, comuna Năieni, judeţul Buzău.

779 afișări
Imaginea articolului Buzău: Trei persoane în stare gravă, scoase dintr-o fântână

Buzău: Trei persoane în stare gravă, scoase dintr-o fântână

ISU Prahova intervine duminică pentru salvarea a trei persoane dintr-o fântână în comuna Năieni, sat Finţeşti, judeţul Buzău.

S-au deplasat o autospecială de stingere, o descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil, în baza planului de intervenţie comună încheiat cu ISU Buzău.

Toate cele trei persoane au fost extrase, una a fost transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău în stare de semiconştienţă. Una a fost transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la Bucureşti, iar cea de a treia va fi preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă-cu medic, care soseşte de la ISU Prahova.

Din datele primite de ISU Prahova până la ora transmiterii ştirii, la extragere, victimele se aflau în stare de inconştienţă.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani nu a reacţionat la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decedat de către echipajul TIM Prahova.
 
Ceilaţi bărbaţi au fost transportaţi la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici