Video Buzău: Un jandarm, soţia sa şi copilul lor, găsiţi morţi

Un angajat la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Buzău, soţia acestuia, asistentă medicală la Spitalul Judeţean Buzău şi copilul lor de cinci ani au fost găsiţi, miercuri, morţi, în casa în care locuiau, cei doi fiind înjunghiaţi, iar copilul ştrangulat.

341 afișări
Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, subcomisarul Florina Crucianu, a declarat că cei trei au fost descoperiţi în locuinţa lor situată pe strada Columbelor din municipiul Buzău, de către angajaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Colegii bărbatului s-au alarmat văzând că acesta nu vine la serviciu şi nu răspunde la telefon, au venit la locuinţa acestuia, au bătut la uşă, dar pentru că nu a răspuns nimeni, au chemat reprezentanţii ISU care au încercat sa intre pe balcon şi au văzut cadavrele celor trei, după care au chemat Poliţia si Procuratura.

Surse din randul anchetatorilor susţin că apartamentul în care au fost găsiţi cei trei era încuiat pe dinăuntru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Buzău, Ciprian Ene, bărbatul găsit mort în casă alături de soţia şi copilul lor lucra în această instituţie din anul 1995 sau 1996.

Conform aceleiaşi surse, este vorba despre sergentul major Marian Stoian, acsta fiind găsit mort în locuinţa sa miercuri, la ora 12.30, împreună cu întreaga familie.

Ciprian Ene a mai precizat că echipe din cadrul Inspectoratului de Jandarmi, Poliţie şi de la Parchetul local fac verificări în prezent pentru stabilirea cauzelor celor trei decese.

Conform unor surse din conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, marţi seară, reprezentanţi ai instituţiei ar fi vorbit la telefon cu bărbatul care miercuri a fost găsit mort.

Surse din rândul anchetatorilor care cercetează cazul morţii familiei unui angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău susţin că bărbatul ar fi murit la trei ore după moartea soţiei acestuia şi a copilului lor de cinci ani.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost găsit în dormitorul locuinţei cu răni în zona inimii şi a gâtului, provocate cel mai probabil de un cuţit, în aceeaşi cameră fiind descoperit şi copilul de cinci ani, care cel mai probabil a fost strangulat.

Soţia bărbatului, în vârstă de 36 de ani, a fost descoperită în sufrageria apartamentului, cu răni adânci în zona abdomentului.

Vecinii familiei susţin că jandarmul Marian Stoian era un împătimit al jocurilor de noroc şi ar fi avut datorii la cămătari în valoare de circa 30.000 lei.

Atât vecinii, cât şi rudele familiei ştiau de altfel că aceştia se confruntau cu unele probleme financiare, variantă susţinută chiar de naşul celor doi. Acesta a declarat după tragedie că marţi, l-ar fi împrumutat pe bărbat cu suma de 2000 de lei.

Un alt vecin de-al familiei, Dumitru Godea, a declarat, miercuri, după aflarea tragediei, că în aceeaşi zi, dimineaţa, când a ieşit să-şi cumpere ziare de la chioşc, a auzit certuri din apartamentul celor doi, iar când s-a întors, nu se mai auzea nici o voce. Bărbatul nu a putut preciza dacă din apartament se auzeau şi alte voci decât cele ale soţilor.

Cel mai des vehiculată variantă este aceea că bărbatul şi-ar fi omorât soţia şi copilul, după care s-a sinucis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici