C.T. Popescu despre protestul angajaţilor din Finanţe şi ANAF

"Hoţii! Hoţii! Hoţii!" De obicei, hoţii, escrocii, evazioniştii, rău-platnicii sunt vrăjmaşii cu care se confruntă finanţiştii, zi de zi, în afara Ministerului de Finanţe şi Palatului Victoria. Acum, ei sunt înăuntru. La fel cum poliţiştii nu şi-au mai identificat adversarul în stradă, printre infractori, ci în Palatul Cotroceni, angajaţii Finanţelor au "întors armele" împotriva conducerii propriului minister şi guvernului.

13 afișări
Imaginea articolului C.T. Popescu despre protestul angajaţilor din Finanţe şi ANAF

C.T. Popescu despre protestul angajaţilor din Finanţe şi ANAF (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Când am fost întrebat, în urmă cu câteva săptămâni, dacă particip la o grevă fiscală împotriva sistemului aberant de plată a dării către stat pentru drepturi de autor, am răspuns da, numai că aş face-o în calitate de simplu cetăţean, deci nu de ziarist plătit cu drepturi de autor, întrucât "năpasta" guvernamentală va lovi curând şi alte meserii.

După poliţiştii responsabili cu ordinea stradală, a venit rândul altei categorii profesionale care se ocupă cu asigurarea ordinii în stat, ordinea financiară.

Citeşte mai departe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici