Video Cabana Sorica din Azuga a ars din temelii (VIDEO PROTV)

Pompierii au reuşit, duminică, după mai bine de o oră de intervenţie, să stingă incendiul izbucnit, duminică dimineaţă, la cabana turistică Sorica, din localitatea prahoveană Azuga, din primele cercetări stabilindu-se că focul a fost provocat de un scurtcircuit produs la o cameră de la mansardă.

186 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, locotenent Bogdan Iliescu, a declarat că la stingerea incendiului au participat 12 echipaje de pompieri din Sinaia, Predeal şi Câmpina, împreună cu voluntari de la Azuga, focul fiind stins la ora 11.30, după o intervenţie de peste o oră. Flăcările au distrus etajele întâi şi al doilea ale cabanei pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, iar parterul a fost, în mare parte, afectat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primarului din Azuga, Adrian Purcaru, în momentul producerii incendiului, în cabană se aflau 30 de turişti care au fost evacuaţi, nefiind nimeni rănit în urma incendiului.

Pompierii nu au stabilit cauza exactă a producerii incendiului, însă primarul staţiunii a declarat că este vorba despre un scurtcircuit produs la o cameră de la mansarda imobilului.

Un incendiu de mari proporţii a izbucnit, duminică dimineaţă, la cabana turistică Sorica, situată în apropierea domeniului schiabil al staţiunii prahovene Azuga. Pompierii au fost anunţaţi despre producerea incendiului la cabana Sorica din Azuga în jurul orei 9.30, mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova deplasându-se la locul incidentului.

Potrivit primarului staţiunii Azuga, Adrian Purcaru, cabana, construită din lemn, care are o vechime de aproximativ 20 de ani şi aparţine unei firme din Bucureşti, a fost în întregime cuprinsă de flăcări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici