Cabinet de estetică medicală, condus de două femei, mamă şi fiică, fără atestate de studiu

Două femei, mamă şi fiică, sunt bănuite că au efectuat activităţi de estetică medicală fără a deţine atestate de studii şi fără a declara veniturile obţinute.

1068 afișări
Imaginea articolului Cabinet de estetică medicală, condus de două femei, mamă şi fiică, fără atestate de studiu

Sursa Foto: IGPR

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au efectuat, marţi, patru percheziţii la adresele a două persoane, într-un dosar penal de evaziune fiscală şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.

Percheziţiile au avut loc în Ilfov şi în Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, în perioada iulie 2018 - ianuarie 2022, 2 femei, mamă şi fiică, în vârstă de 43 şi respectiv 24 de ani, ar fi efectuat activităţi de estetică medicală, prin folosirea unor substanţe specifice, fără a deţine atestate de studii, care să le conferă o astfel de competenţă şi fără a declara organelor fiscale veniturile obţinute.

În timpul percheziţiilor au fost confiscate cinci aparate electronice, care ar fi fost folosite de persoanele respective, în activităţile de estetică medicală. Ulterior, cele două persoane au fost duse la audieri, iar femeia de 43 de ani a fost reţinută urmând să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici