Cabluri roase de şoareci în Bucureşti. Rozătoarele au întrerupt funcţionarea unor semafoare

  • Semafoarele din intersecţia Bulevardului Unirii cu strada Nerva Traian din Bucureşti s-au defectat din cauza şoarecilor care au ros cablurile care alimentează echipamentele.
  • Incidentul s-a produs în aceeaşi zi în care doi şobolani au fost văzuţi pe raftul unui magazin din Sectorul 1 al capitalei.
1269 afișări
Imaginea articolului Cabluri roase de şoareci în Bucureşti. Rozătoarele au întrerupt funcţionarea unor semafoare

Cabluri roase de şoareci în Bucureşti. Rozătoarele au întrerupt funcţionarea unor semafoare

Se înmulţesc incidentele provocate de şoareci în Bucureşti. Reprezentanţii Companiei Municipale Managementul Traficului Bucureşti anunţă că defecţiunea semafoarelor de pe Bulevardul Unirii a fost provocată de rozătoare.

„Semafoarele din intersecţia Bd. Unirii cu Str. Nerva Traian s-au defectat, fapt care a condus la îngreunarea traficului rutier. (...) Echipa tehnică a Companiei Municipale Managementul Traficului Bucureşti a fost solicitată pentru remedierea problemei. S-a constatat că defecţiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării”, au anunţat reprezentanţii companiei municipale.

Un alt incident a avut loc în aceeaşi zi într-un magazin din Bucureşti. Consilierul general al capitalei, din partea PNL, Adrian Moraru a postat pe Facebook, o fotografie în care apar doi şobolani care „se înfruptă” dintr-o chiflă de pâine, pe un raft dintr-un magazin din Sectorul 1 al capitalei.

Politicianul spune că s-a ajuns aici din cauza crizei gunoiului din Sectorul 1.

„Şobolani în magazine. În sectorul 1. În Capitala Capitalei. Romprest nu este un operator pe care să îl doreşti. Însă nu aşa se soluţionează conflictul cu ei. Cu toate astea, până unde acceptăm să ne ducă în mizerie şi boli USR Sector 1?”, a scris Moraru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici