Cadavrele a doi bărbaţi, aduse de valuri la ţărm în staţiunile Costineşti şi Neptun

Cadavrele a doi bărbaţi au fost aduse de valuri la ţărm, la sfârşitul acestei săptămâni, în staţiunile Costineşti şi Neptun, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili identitatea acestora.

175 afișări
Imaginea articolului Cadavrele a doi bărbaţi, aduse de valuri la ţărm în staţiunile Costineşti şi Neptun

Cadavrele a doi bărbaţi, aduse de valuri la ţărm în staţiunile Costineşti şi Neptun (Imagine: Bogdan Danescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, sâmbătă, pe plaja din zona epavei din Costineşti, marea a adus la ţărm trupul neînsufleţit al unui bărbat de aproximativ 35 de ani, cadavrul fiind în stare de descompunere.

Victima, care avea aproape o sută de kilograme şi 1,80 metri înălţime, avea calviţie frontală şi purta o pereche de pantaloni roşii. La mâna dreaptă, bărbatul avea două brăţări din material textil cu inscripţiile “Camper “ şi “Electric Castre 2015”.

Tot sâmbătă, în staţiunea Neptun, a fost găsit în mare trupul unui bărbat de aproximativ 40-45 de ani. Bărbatul era atletic, avea tenul deschis, faţa ovală, părul şaten, era tuns scurt şi purta un slip albastru cu negru.

Trupurile celor doi bărbaţi au fost duse la morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzei deceselor.

Poliţiştii au deschis anchete în aceste cazuri pentru a stabili identitatea victimelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici