Cadavru în stare avansată de putrefacţie, găsit într-un cort pe Valea Morarului din Bucegi

Un cadavru în stare avansată de putrefacţie a fost descoperit marţi după-amiază de către un cioban, pe Valea Morarului din Masivul Bucegi, salvamontiştii presupunând că trupul neînsufleţit se află în zona respectivă de iarna trecută.

926 afișări
Imaginea articolului Cadavru în stare avansată de putrefacţie, găsit într-un cort pe Valea Morarului din Bucegi

Cadavru în stare avansată de putrefacţie, găsit într-un cort pe Valea Morarului din Bucegi (Imagine: www.carpati.org)

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, marţi după-amaiză, un cioban a descoperit într-o zonă izolată, pe Valea Morarului din Masivul Bucegi, un cadavru într-un cort. Trupul neînsufleţit este în stare avansată de putrefacţie, iar salvamontiştii presupun că acesta se află în zona respectivă de iarna trecută, întrucât hainele pe care le purta sunt de iarnă, iar în cort a fost găsit şi un sac de dormit.

Şeful Salvamont Buşteni a spus că este cu siguranţă vorba despre cadavrul unui bărbat, însă acesta nu a putut fi identificat.

Gheorghe Haiduc a declarat că în cortul în care a fost găsit cadavrul au fost descoperite "tot felul de lucruri" însă niciun document de identitate.

La faţa locului s-au deplasat echipe de la Poliţie, Jandarmerie şi Parchet.

La ora transmiterii acestei ştiri, salvamontiştii se îndreaptă cu trupul neînsufleţit către staţiunea Buşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici