Cadavru tranşat al unei femei, găsit lângă groapa de gunoi

Cadavrul tranşat al unei femei a fost găsit lângă groapa de gunoi a localităţii ieşene Butea, aşezat într-un sac, poliţiştii având un cerc de suspecţi în acest caz.

270 afișări
Imaginea articolului Cadavru tranşat al unei femei, găsit lângă groapa de gunoi

Cadavru tranşat al unei femei, găsit lângă groapa de gunoi a unei localităţi din judeţul Iaşi (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Bucăţi din corpul femeii, în vârsă de 65 de ani, au fost descoperite, joi după-amiază, lângă groapa de gunoi din localitatea ieşeană Butea, de către doi localnici care căutau pietre pentru construcţii.

Femeia fusese decapitată, iar mâinile şi picioarele erau retezate. Corpul a fost învelit într-o pătură şi aşezat într-un sac.

"Un localnic a făcut sesizarea prin numărul de urgenţă 112. La faţa locului a fost trimisă imediat o echipă de anchetatori, inclusiv un procuror criminalist. Avem un cerc de suspecţi în acest caz", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Ana Maria Irimia.

Concubinul femeii, considerat iniţial suspectul principal, a fost audiat timp de mai multe ore de anchetatori. El a fost adus vineri dimineaţă la Iaşi, pentru noi audieri, iar în urma acestora s-a stabilit că nu el ar fi autorul crimei.

Cercetările în acest caz continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici