Cadavrul găsit sâmbătă în râul Mureş este al unei grefiere de la Judecătoria Arad

Cadavrul recuperat sâmbătă de pompieri din râul Mureş, din centrul municipiului Arad, este al unei grefiere care a lucrat la Judecătoria Arad şi a fost dată dispărută de Crăciun, anchetatorii urmând să stabilească în ce împrejurări a murit femeia.

467 afișări
Imaginea articolului Cadavrul găsit sâmbătă în râul Mureş este al unei grefiere de la Judecătoria Arad

Cadavrul găsit sâmbătă în râul Mureş este al unei grefiere de la Judecătoria Arad (Imagine: Mihai Spiridonica/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii au reuşit să identifice cadavrul în urma consultării bazei de date cu persoanele dispărute şi cu ajutorul părinţilor victimei.

Aceasta se numea Liana Mihaela Jurj, avea 38 de ani şi era angajată pe un post de grefier arhivar la Judecătoria Arad.

"Se aşteaptă raportul medico-legal pentru a se stabili cauza decesului. Orice posibile urme de violenţă de pe corp nu au putut fi identificate din cauza stării avansate de descompunere, dar este luată în calcul şi ipoteza unei sinucideri", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce.

Înmormântarea femeii va avea loc miercuri, în localitatea Miniş, de unde sunt părinţii acesteia.

Pompierii arădeni au recuperat, sâmbătă, din Râul Mureş cadavrul unei femei care a fost observat de un grup de copii care traversau un pod din centrul municipiului Arad.

Pompierii au coborât de pe pod cu frânghii şi au recuperat cadavrul, care era prins în vegetaţia acvatică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici