Cadavrul unei femei a fost găsit pe un câmp de la ieşirea din Braşov - VIDEO

Cadavrul unei femei a fost găsit de poliţişti abandonat pe un câmp de la ieşirea din municipiul Braşov spre localitatea Tărlungeni, principalul suspect în acest caz fiind concubinul acesteia, care a fost chemat la audieri de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov.

39 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unei femei a fost găsit pe un câmp de la ieşirea din Braşov - VIDEO

Cadavrul unei femei a fost găsit pe un câmp de la ieşirea din Braşov (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, de cumnatul femeii în vârstă de 29 de ani, despre dispariţia acesteia de acasă, în acest caz fiind mobilizaţi aproximativ 120 de poliţişti care au început căutările.

"Au fost făcute veirficări în apartamentul victimei, în dormitor şi în baie, unde s-au găsit urme brun-roşcat care par a fi de sânge, acestea urmând să fie analizate pentru a se stabili exact provenienţa lor. Au fost mobilizaţi 120 de poliţişti pentru căutarea femeii, aceasta fiind găsită, miercuri, abandonată, pe un câmp cu vegetaţie înaltă, la ieşirea din Braşov spre localitatea Tărlungeni", a spus, joi, într-o conferinţă de presă, Liviu Naghi.

Potrivit sursei citate, cumnatul femeii a căutat-o pe aceasta la domiciliu, unde a găsit-o doar pe fetiţa acesteia, în vârstă de cinci ani, care i-a povestit că mama sa i-a făcut baie, luni seara, şi apoi a culcat-o, iar a doua zi s-a trezit singură în casă.

Video stirileprotv.ro

Totodată, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, procurorul Carmina Reit, a spus că atât pe corpul victimei, cât şi în apartamentul acesteia există indicii de violenţă şi se pare că femeia ar fi fost omorâtă în bătaie, întrucât pe corpul acesteia nu se observă urme ale unor obiecte contondente.

"Se pare că victima a fost transportată cu autoturismul pe care aceasta îl folosea. Trupul a fost găsit pe câmp, lângă Tărlungeni, de asemenea, salteaua de pe patul victimei a fost găsită tot pe un câmp, dar în zona localităţii Hărman, iar autoturismul a fost descoperit pe strada Saturn din municipiul Braşov", a spus Reit.

Potrivit procurorului, atât pe salteaua găsită, cât şi în autoturism există urme care ar putea să fie de sânge.

Principalul suspect în acest caz este un bărbat de 36 de ani, cu care femeia avea o relaţie de concubinaj şi cu care era asociată la o societate comercială.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti în Braşov şi nu a opus rezistenţă în momentul în care a fost chemat la audieri.

În prezent, acesta este audiat de procurori la Parchetul Tribunalului Braşov.

Femeia era văduvă de doi ani, iar concubinul ei era căsătorit şi are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici