Cadavrul unui bărbat decapitat şi tranşat a fost găsit la groapa de gunoi din Lugoj

Cadavrul unui bărbat care a fost decapitat şi căruia i-au fost tăiate mâinile şi picioarele a fost găsit, joi dimineaţă, la groapa de gunoi din Lugoj, trupul fiind pus într-un sac menajer.

63 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Marinela Hotico, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că mai multe persoane care se aflau în zona gropii de gunoi din Lugoj au anunţat Poliţia după ce au văzut un cadavru într-un sac menajer.

"Mai multe persoane care se aflau în această dimineaţă (joi dimineaţă - n. r.) în zona gropii de gunoi din Lugoj au anunţat poliţiştii că au văzut un trup aruncat. Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. A fost constituită o echipă operativă care, sub coordonarea procurorului criminalist, va desfăşura cercetările necesare în astfel de cazuri", a declarat Marinela Hotico.

Surse apropiate anchetei susţin că oamenii care au anunţat Poliţia erau îngroziţi de descoperire după ce au văzut că trupul nu avea cap, nici mâini şi nici picioare.

Poliţiştii încearcă să stabilească identitatea persoanei decedate şi modul în care a ajuns la groapa de gunoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici