Cadavrul unui bărbat, într-o geantă găsită în portbagajul unei maşini în Capitală

Cadavrul unui bărbat a fost identificat la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), acesta fiind găsit într-o geantă care se afla în portbagajul unei maşini ce părea abandonată, în sectorul 2.

5387 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat, într-o geantă găsită în portbagajul unei maşini în Capitală

Cadavrul unui bărbat, într-o geantă găsită în portbagajul unei maşini în Capitală (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Cadavrul găsit într-o geantă în portbagajul unei maşini în Capitală ar putea fi al unui cetăţean sirian, care a fost dat dispărut la sfârşitul anului trecut, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

Dispariţia cetăţeanului sirian, despre care poliţiştii bănuiesc că ar fi vorba în cauză, a fost semnalată în decembrie de familia sa.

Maşina, cu număr de Constanţa, se afla în faţa Secţiei 9 de Poliţie de pe Şoseaua Pantelimon.

Poliţiştii au deschis portbagajul, după ce au fost anunţaţi de nişte muncitori care lucrau în zonă şi trebuiau să mute maşina că de acolo vine miros de cadavru.

Cadavrul este în stare avansată de putrefacţie, dar nu a fost tranşat, ci aşezat în aşa fel încât să încapă în geantă, au relevat cercetările de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei. Totodată, trupul neînsufleţit este îmbrăcat, au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate.

În urma necropsiei se va determina cauza decesului şi data la care a survenit acesta.

Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici