Căderi de pietre pe DN 7 – Valea Oltului. Traficul se desfăşoară cu dificultate

Traficul se desfăşoară alternativ, pe o bandă, vineri, pe DN 7 – Valea Oltului, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, după ce au căzut mai multe pietre de pe versant, transmite corespondentul MEDIAFAX.

909 afișări
Imaginea articolului Căderi de pietre pe DN 7 – Valea Oltului. Traficul se desfăşoară cu dificultate

Căderi de pietre pe DN 7 – Valea Oltului. Ttraficul se desfăşoară cu dificultate (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat, vineri, că sensul de circulaţie Sibiu – Vâlcea este blocat din cauza căderilor de pietre, circulaţia rutieră fiind afectată.

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, vineri, în jurul orei 12.15, în judeţul Sibiu, pe DN7, Valea Oltului, la kilometrul 245+900 de metri, în zona Lazaret, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, deoarece pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu-Vâlcea au căzut pietre de pe versant. În zonă a plouat, iar partea carosabilă este umedă.

Pentru că există riscul ca şi alte pietre să se desprindă din versant, poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers şi să reducă viteza, pentru a putea face manevre de evitare în caz de pericol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici