Câini de luptă cu urechile cupate, descoperiţi în Giurgiu

Un tânăr din Giurgiu a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce şi-a schingiuit câinii.

753 afișări
Imaginea articolului Câini de luptă cu urechile cupate, descoperiţi în Giurgiu

Câini de luptă cu urechile cupate, descoperiţi în Giurgiu

Poliţiştii de la Protecţia Animalelor Giurgiu au făcut, vineri, o percheziţie domiciliară în comuna Floreşti-Stoeneşti, într-un dosar penal pentru intervenţii chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal sau a altor scopuri necurative, respectiv cuparea urechilor.

Poliţiştii au găsit la locuinţa unui bărbat de 28 de ani 12 câini din categoria celor periculoşi, dintre care asupra a 2 exemplare ar fi fost efectuate intervenţii chirurgicale de modificare a aspectului unui animal.

„În continuare, se efectuează cercetări pentru probarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intervenţii chirurgicale destinate modificări aspectului unui animal sau a altor scopuri necurative, prevăzută de Legea nr.205/2004 privind protecţia animalelor. Poliţiştii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr.55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi şi O.U.G nr.155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân”, informează IPJ Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câini,
giurgiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici