Călătorii au împins un tramvai oprit pe şine, la Timişoara - VIDEO

Un tramvai s-a oprit, joi, în mijlocul unei intersecţii din Timişoara, din cauza unei căderi de tensiune, fiind repornit cu ajutorul călătorilor şi al vatmalului, care l-au împins pe şine.

435 afișări
Imaginea articolului Călătorii au împins un tramvai oprit pe şine, la Timişoara - VIDEO

Timişoara: Tramvai împins de călători după ce s-a oprit pe şine din cauza unei căderi de tensiune (Imagine: Captură video)

Tramvaiul s-a oprit în mijlocul intersecţiei din Piaţa Bălcescu din Timişoara, iar opt călători şi vatmanul au coborât şi au început să îl împingă.

Scena a fost filmată de trecători şi postată pe internet.

Întrebaţi, vineri, de corespondentul MEDIAFAX ce s-a întâmplat cu tramvaiul şi de ce a fost nevoie de ajutorul călătorilor, reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Timişoara (RATT) au spus că a fost o cădere de tensiune, iar tramvaiul s-a oprit în mijlocul intersecţiei şi bloca circulaţia.

"A fost o cădere de tensiune, a durat foarte puţin. Vatmanul, de frică să nu încurce circulaţia în intersecţie, a apelat la câţiva călători. Nu se întâmplă des, dar se mai întâmplă să mai cadă curentul", au declarat reprezentanţii RATT.

În Timişoara circulă în prezent 55 tramvaie, toate fiind primite ca donaţii în anii ’90, din Germania. Primăria Timişoara intenţionează să reabiliteze aproximativ 30 de tramvaie, în mai multe etape, câte cel mult patru pe an, cu suma totală de 18 milioane de euro, bani din bugetul local ce vor fi alocaţi în tranşe. O licitaţie pentru acest proiect este în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici