Calitatea aerului, afectată după explozia de la Petromidia. Valori crescute înregistrate în Năvodari

Conform informaţiilor transmise de către laboratorul APM Constanţa, staţiile fixe de monitorizare a calităţii aerului amplasate în localitatea Năvodari au înregistrat valori crescute, fără a se atinge valorile limită pentru evacuarea populaţiei, anunţă Garda de Mediu.

2472 afișări
Imaginea articolului Calitatea aerului, afectată după explozia de la Petromidia. Valori crescute înregistrate în Năvodari

Calitatea aerului, afectată după explozia de la Petromidia

Vineri, în jurul orelor 12:15, s-a produs un incendiu la Instalaţia de Hidrofinare Petrol Motorina din cadrul Rafinăriei Rompetrol. La locul producerii incidentului s-a degajat fum negru, direcţia de propagare iniţială fiind spre lacul Corbu.

VEZI AICI VIDEO Explozia de la Petromidia. Filmul intervenţiei. Raed Arafat: „Forţele au intervenit în 8 minute”

APM Constanţa a prelevat probe COV la limita instalaţiei şi la limita amplasamentului rafinariei. Pană la aceasta oră nu au fost emise buletinele de analiză, precizează instituţia.

Incendiul a fost lichidat la ora 15:15, rafinăria fiind în procedură de oprire controlată.

VEZI AICI VIDEO Momentul exploziei de la Rafinăria Petromidia-Năvodari, surprins de un turist aflat pe plaja din Mamaia Nord

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici