VIDEO Explozia de la Petromidia. Filmul intervenţiei. Raed Arafat: „Forţele au intervenit în 8 minute”

  • După incendiul de la rafinăria Petromidia, din Năvodari, două victime cu arsuri sunt duse cu elicoptere SMURD la Bucureşti, a declarat, vineri, şeful DSU, Raed Arafat.
  • Şeful DSU a precizat că apelul al 112 s-a făcut la ora 12:16.
  • Incendiul a fost lichidat în jurul orei 15:00.
880 afișări
Imaginea articolului VIDEO Explozia de la Petromidia. Filmul intervenţiei. Raed Arafat: „Forţele au intervenit în 8 minute”

Explozia de la Petromidia

„Apelul a fost la 12.16. Forţele au ajuns în opt minute. S-a anunţat că este explozie cu incendiu, posibile victime. La acest moment avem un ars cu 45%, un ars cu 25%, doi răniţi uşor şi, din păcate, un decedat. Deci ăsta este bilanţul final”, spune Raed Arafat.

El precizează că prima oară au intervenit pompierii rafinăriei, apoi cei de la ISU Constanţa, iar IGSU a mobilizat forţe din Tulcea, Călăraşi şi Brăila.

„Era nevoie să fie înconjurat incendiul şi atacat cu toate forţele în acelaşi moment. A fost lichidat în jurul orei 15.00”, adaugă Arafat.

Bărbatul cu arsuri pe 45% din corp a fost preluat de elicopterul SMURD Constanţa şi dus la Bucureşti, urmând ca elicopterul de la Bucureşti să preia victima cu arsuri pe 25% din corp pentru a o transporta, de asemenea, în Capitală.

CITEŞTE ŞI: BREAKING NEWS Explozie la Petromidia. Bilanţ oficial: 1 mort şi 5 răniţi. Ministrul Lucian Bode: Incendiul a fost lichiat

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici