Camera va cheltui aproape 500.000 lei pentru reparaţia scării monumentale a Palatului Parlamentului

Camera Deputaţilor va aloca aproape jumătate de milion de lei pentru reparaţia scării monumentale exterioare a Palatului Parlamentului, care deserveşte intrarea oficială, de protocol, în clădire, respectiv cea dinspre bulevardul Unirii, folosită pentru accesul oficialilor de rang înalt.

342 afișări
Imaginea articolului Camera va cheltui aproape 500.000 lei pentru reparaţia scării monumentale a Palatului Parlamentului

Camera va cheltui aproape 500.000 lei pentru reparaţia scării monumentale a Palatului Parlamentului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Camera Deputaţilor a lansat o cerere de ofertă pentru lucrări de reparaţii generale şi renovare la scara monumentală exterioară, valoarea estimată a contractului fiind de 440.695 lei.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, banii necesari reparaţiilor urmând a fi asiguraţi din fonduri bugetare.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 12 august 2014.

Cheltuielile pentru reparaţiile clădirii Parlamentului sunt suportate de către Camera Deputaţilor.

Surse parlamentare au menţionat că un memorandum privind reparaţiile necesare care trebuie efectuate la scara monumentală exterioară a fost elaborat încă de acum patru sau cinci ani, dar până în acest moment nu au fost alocate fonduri.

Şi Senatul se află, în această perioadă, în curăţenie generală, marmura de pe treptele intrării în Senat fiind recondiţionată, în aşteptarea reluării activităţii parlamentare, pe 1 septembrie, iar lucrarea costă aproximativ 162.000 de lei. Este vorba despre intrarea în Palatul Parlamentului dinspre bulevardul 13 Septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici