Cămile injectate cu botox pentru a câştiga un concurs de frumuseţe. Premiile în bani le-au luat minţile proprietarilor

  • Concursul din Arabia Saudită durează 40 de zile.
  • Premiile sunt uriaşe, peste 66 de milioane de euro.
  • În urma depistării neregulilor, au fost dictate 43 de descalificări.
930 afișări
Imaginea articolului Cămile injectate cu botox pentru a câştiga un concurs de frumuseţe. Premiile în bani le-au luat minţile proprietarilor

Cămile injectate cu botox pentru a câştiga concursul de frumuseţe. Premiile în bani le-au luat minţile proprietarilor

Pentru a spori atractivitatea exemplarelor lor la un concurs popular de frumuseţe pentru cămile din Arabia Saudită, unii crescători au injectat silicon şi alte substanţe, pentru a le îmbunătăţi aspectul.

Organizatorii au descalificat 43 de concurenţi, după ce au descoperit injecţii cu botox, hormoni şi alte forme de manipulare, inclusiv practica împletirii sau tăierii cozii animalului.

Cea de-a şasea ediţie a Festivalului Cămilelor Regele Abdulaziz, care durează 40 de zile, se desfăşoară de la începutul lunii la aproximativ 100 de kilometri nord-est de capitala Riad. Crescătorii concurează pentru premii în bani în valoare totală de peste 66 de milioane de euro, adaugă Saudi Press Agency.

Anul acesta au fost descoperite 147 de cazuri de „modificări”, cel mai mare număr de la începutul festivalului. Concurenţii responsabili pentru „tratamentele” interzise pe cămile riscă amenzi cuprinse între 8.000 şi 27.000 de dolari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici