Camion al MApN care transporta un tanc, lovit de un tir pe Autostrada Soarelui

Un camion cu platformă al Ministerului Apărării Naţionale care transporta în Capitală un tanc a fost lovit de un tir, în noaptea de marţi spre miercuri, pe Autostrada Soarelui, fără a fi înregistrate victime, ci doar avarii minore.

232 afișări
Imaginea articolului Camion al MApN care transporta un tanc, lovit de un tir pe Autostrada Soarelui

Camion al MApN care transporta un tanc, lovit de un tir pe Autostrada Soarelui (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc pe sensul Constanţa-Bucureşti, la kilometrul 25 al autostrăzii.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, camionul MApN care transporta în Capitală un tanc, pentru o expoziţie de echipament militar, a fost acroşat din spate de un tir încărcat cu frigidere, al cărui şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare.

"Un autotren container nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul din faţă. Şoferul autotrenului a văzut prea târziu platforma din faţa sa, pe care se afla un tanc, şi nu a mai putut să frâneze. Camionul a intrat în plin în tanc, dar nicio persoană nu a fost rănită, fiind însă avariate uşor cele două autovehicule. În urma evenimentului nu a rezultat decât avariile celor două autovehicule", a declarat agentul-şef Dănuţ Toma de la biroul de Poliţie A2, care a precizat că şoferul autotrenului a fost amendat, primind trei puncte de penalizare.

În urma impactului, rezervorul TIR-ului şi baia de ulei s-au spart, iar pompierii militari au intervenit, aruncând spumă pe asfalt pentru prevenirea unei explozii.

Traficul rutier nu a fost blocat sau îngreunat din cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici