Camion cu medicamente care mergea spre Bulgaria, oprit în Vama Calafat

Un camion plin cu medicamente a fost oprit, în noaptea de marţi spre miercuri, de autorităţile române în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. Medicamentele antivirale ar fi trebuit să ajungă pe piaţa din Bulgaria.

2020 afișări
Imaginea articolului Camion cu medicamente care mergea spre Bulgaria, oprit în Vama Calafat

Camion cu medicamente care mergea spre Bulgaria, oprit în Vama Calafat

Potrivit unor surse locale, camionul era încărcat cu medicamente antivirale care trebuiau să ajungă în Bulgaria.

Conform documentelor, şoferul, un cetăţean bulgar, preluase 33 de paleţi cu medicamente de la o societate din judeţul Timiş şi mergea către sediul din Sofia, al aceleiaşi societăţi.

Firma a fost amendată de ANAF cu 70.000 de lei, iar autorităţile române nu au permis ca marfa să iasă din ţară.

„Conform procedurilor de lucru a fost sesizat DSP şi ANAF. ANAF a aplicat sancţiune în valoare de 70.000 conform art 28 din OUG 1/ 1999. Nu s-a permis ieşirea din ţară a mărfii”, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Prefecturii Dolj

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici