Camion încărcat cu mobilă, răstunat pe DN 24, în judeţul Vaslui. Traficul este restricţionat

Traficul este restricţionat sâmbătă pe DN 24 în zona localităţii Sălcioara, judeţul Vaslui, unde un camion încărcat cu mobilă s-a răsturnat.

127 afișări
Imaginea articolului Camion încărcat cu mobilă, răstunat pe DN 24, în judeţul Vaslui. Traficul este restricţionat

Camion încărcat cu mobilă, răstunat pe DN 24, în judeţul Vaslui. Traficul este restricţionat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24, în zona localităţii Sălcioara, judeţul Vaslui, un autocamion a rămas imobilizat parţial pe carosabil, pe sensul de mers Bârlad - Vaslui.

Circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor.

ISU Vaslui anunţă că în accident este implicat un autocamion încărcat cu mobilă, în autovehicul aflându-se doar şoferul.

La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autocamion răsturnat, un sens de drum fiind blocat.

Şoferul s-a autoevacuat până la sosirea echipajelor. Acesta prezintă mai multe traumatisme şi este evaluat de echipajele medicale, urmând să se stabilească dacă va fi transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici