Când se vor redeschide terasele? Anunţul premierului: Uşor-uşor, revenim la normalitate

  • Tot auzi că terasele ar putea fi deschise, dar nu ştii clar? Premierul spune că ar fi o variantă să se deschidă în luna iunie
  • Acest lucru se va întâmpla doar dacă numărul cazurilor de infectări cu COVID-19 nu creşte până la 1 iunie
  • Orban spune că uşor-uşor, revenim la normalitate
2534 afișări
Imaginea articolului Când se vor redeschide terasele? Anunţul premierului: Uşor-uşor, revenim la normalitate

Premierul a anunţat, vineri, că terasele ar putea fi deschise, dacă sunt găsite soluţii de reducere a riscului infectării cu COVID-19. Orban a transmis că „uşor-uşor, revenim la normalitate”.

„Nu s-a dat drumul la terase din data de 15 mai, dar mai ales că se face vreme frumoasă, în condiţiile în care putem să găsim nişte soluţii ca să reducem riscul de transmitere a virusului, se poate da drumul la terase”, a spus Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă.

Ludovic Orban a afirmat că urmează alte măsuri de relaxare, dacă până la 1 iunie numărul cazurilor nu creşte.

Orban spune că uşor-uşor revenim la normalitate.

„Şi, în timp, gradual, în măsura în care oamenii se comportă responsabil, respectă regulile, înţeleg care sunt metodele de transmitere a virusului şi iau atitudinea corectă pentru a se proteja, uşor uşor o să revenim la normalitate”, a conchis liberalul.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat a anunţat, joi seara, că restaurantele, cafenelele şi terasele rămân închise în perioada stării de alertă, el precizând că sunt exceptate de la această regulă restaurantele de tip drive-in sau cele care livrează mâncare la domiciliu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici