Când Ucraina bate din picior, Germania rămâne lucidă: le este greu să înţeleagă. Nu vorbim despre programarea unui aparat de cafea

Berlinul a anunţat că decizie privind trimiterea la Kiev a rachetelor Taurus se va lua în termen de două săptămâni, fiind nevoie de prudenţă.

2348 afișări
Imaginea articolului Când Ucraina bate din picior, Germania rămâne lucidă: le este greu să înţeleagă. Nu vorbim despre programarea unui aparat de cafea

Decizia Germaniei privind posibila expediere de rachete cu rază lungă de acţiune Taurus în Ucraina va fi luată „în decurs de una sau două săptămâni”. Acest lucru a declarat ministrul german al apărării, Boris Pistorius, citat de Deutsche Welle.

Pistorius a subliniat că autorităţile germane „trebuie să exercite suficientă prudenţă, chiar dacă prietenilor noştri ucraineni le este greu să înţeleagă acest lucru”.

„Dacă este nevoie de încă o săptămână sau două pentru a lua o decizie, atunci asta va fi”, a întărit oficialul. Declaraţia a fost făcută la prima „Conferinţă de pace din Westfalia” din Munster.

Rachetele Taurus au o rază de acţiune mai mare decât orice altă armă furnizată Kievului până în prezent şi sunt „un produs industrial foarte sofisticat”, a spus Pistorius, care a încheiat: „Nu vorbim despre programarea unui aparat de cafea aici”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici