Cantitate impresionantă de aur confiscată de la magazine de bijuterii din Galaţi

28 de kilograme de aur au fost confiscate în urma unor controale făcute în magazine de bijuterii din Galaţi.

8073 afișări
Imaginea articolului Cantitate impresionantă de aur confiscată de la magazine de bijuterii din Galaţi

Cantitate impresionantă de aur confiscată de la magazine de bijuterii din Galaţi

IGPR anunţă, joi, că săptămâna trecută, poliţiştii din Galaţi şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au făcut verificări la 12 societăţi comerciale care vând metale şi pietre preţioase la puncte de lucru din oraşele Galaţi şi Tecuci.

Au fost descoperite şi indisponibilizate aproape 23,5 kilograme de aur şi 140 de pietre preţioase, în valoare de peste 6.000.000 de lei şi au fost întocmite 4 dosare penale pentru evaziune fiscală.

De asemenea, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 31.500 de lei şi a fost dispusă confiscarea a 5.181,94 grame de aur şi argint, precum şi a 838 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici