Capitală: Peste 360 de utilaje de deszăpezire, dar acţiunile sunt îngreunate de viscol

Peste 360 de utilaje au acţionat, în cursul nopţii de joi spre vineri, în Capitală, dar având în vedere faptul că ninge viscolit încă de la ora 2.00, acţiunile de deszăpezire au fost îngreunate, RATB confirmând însă dimineaţă că traseele mijloacelor de transport în comun sunt practicabile.

18 afișări
Imaginea articolului Capitală: Peste 360 de utilaje de deszăpezire, dar acţiunile sunt îngreunate de viscol

Capitală: Peste 360 de utilaje de deszăpezire, dar acţiunile sunt îngreunate de viscol (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Având în vedere avertizarea meteorologică de cod galben, Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a supravegheat pe tot parcursul nopţii acţiunile operatorilor implicaţi în programul de deszăpezire şi combatere a poleiului, din toate sectoarele Capitalei. Astfel, toţi directorii şi consilierii de la cabinetul primarului general, împreună cu viceprimarul Victor Iovici, au verificat pe trasee activitatea firmelor de salubritate, pe parcursul întregii nopţi", informează Primăria Capitalei.

În noaptea de joi spre vineri au acţionat pluguri, sărăriţe şi utilaje de împrăştiere a materialelor antiderapante în toate sectoarele Capitalei, astfel - sectorul 1 - 37 de utilaje, sectorul 2 - 92 de utilaje, sectorul 3 - 54 de utilaje, sectorul 4 - 62 de utilaje, sectorul 5 - 25 de utilaje şi sectorul 6 - 96 de utilaje

Primăria Capitalei arată că, având în vedere că, începând cu ora 2.00, ninge viscolit, acţiunile de deszăpezire au fost îngreunate, deşi utilajele au acţionat în permanenţă. La ora 6.40, RATB a informat că toate traseele mijloacelor de transport în comun erau practicabile.

Potrivit dispoziţiei primarului general, echipele de deszăpezire, formate dintr-o baterie de 3 pluguri, 1 sărăriţă şi 1 perie, însoţite de un echipaj de poliţie rutieră, au acţionat cu prioritate pe principalele 13 trasee din Bucureşti.

Primăria Capitalei reaminteşte bucureştenilor că au la dispoziţie Dispeceratul Integrat de Urgenţă al Primăriei Municipiului Bucureşti - 0800.800.882 - apel gratuit - unde pot semnala orice problemă legată de reţelele edilitare: apa, canal, gaze, telefonie, Electrica, RADET, RATB, LUXTEN şi Administraţia Străzilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici