Captură de 1 milion de euro în Capitală: Zeci de kilograme de heroină, găsite de poliţiştii bucureşteni. VIDEO

Poliţiştii şi procurorii au făcut o capture de peste 33 kilograme de heroină în valoare de 1 milion de euro, în urma unor percheziţii la traficanţi de droguri. Patru traficanţi au fost reţinuţi, din care apoi doar doi arestaţi.

3429 afișări
Imaginea articolului Captură de 1 milion de euro în Capitală: Zeci de kilograme de heroină, găsite de poliţiştii bucureşteni. VIDEO

Sursa FOTO: DIICOT

Potrivit DIICOT, gruparea infracţională formată din 4 persoane făcea tranzacţii cu zeci de kilograme de droguri, acţionând într-un mod precaut, doar prin intermediul unor persoane de încredere.

Membrii grupării au intenţionat să vândă pe teritoriul României şi a altor state europene o cantitate foarte mare de heroină, pe care o procuraseră de la un cetăţean turc, aceasta fiind depozitată într-o clădire dezafectată de pe teritoriul Bucureştiului şi la locuinţele a doi dintre ei, în judeţul Timiş.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii au făcut vineri 5 percheziţii domiciliare, în urma cărora a fost ridicată cantitatea de 33,5 kg de heroină, de puritate 50%, cu o valoare totală pe piaţa neagră de 1.000.000 euro, 5 telefoane mobile, şi sumele de 1.950 de euro şi 9.800 de lei.

Duminică, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile faţă de doi inculpaţi, iar faţă de alţi doi a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici