Captură record a vameşilor timişoreni: 15 kg de aur (Video)

O cantitate de 15 kilograme de bijuterii de aur a fost descoperită, joi seara, în Timişoara, în maşina unui bărbat, care nu avea acte de provenienţă pentru marfa respectivă, aceasta fiind cea mai mare captură de acest gen făcută de vameşii timişoreni.

316 afișări
Imaginea articolului Captură record a vameşilor timişoreni: 15 kg de aur (Video)

Captură record a vameşilor timişoreni: 15 kg de aur

Potrivit vameşilor, echipele mobile ale Direcţiei Regionale Vamale din Timişoara aveau informaţii legate de o maşină înmatriculată în Bucureşti care urma să transporte o cantitate mare de aur.

După cinci ore de filaj, vameşii şi poliţiştii l-au descoperit pe bărbatul care avea în maşină peste 15 kilograme de bijuterii din aur.

Întrebat de unde are bijuteriile, timişoreanul prins cu cele 15 kilograme de bijuterii din aur pentru care nu avea acte de proveninenţă a răspuns "de la maică-mea din mormânt". Întrebat dacă are acte pentru aur, acesta a răspuns afirmativ.

Angajaţii OPC urmează să stabilească de unde provin bijuteriile.

Aceasta este cea mai mare captură făcută vreodată de vameşii timişoreni.

Video ştirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici