Care este cel mai furat produs din hipermarketuri

Brânza este cel mai furat produs din hipermarketurile din întreaga lume, potrivit unui raport citat de Sky News. Spre exemplu, doar în Marea Britanie, furturile din magazine produc pierderi de 5,6 milioane de euro pe an.

776 afișări
Imaginea articolului Care este cel mai furat produs din hipermarketuri

Care este cel mai furat produs din hipermarketuri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Furturile în magazine au devenit o reală problemă pentru comercianţi, ţinând cont că infracţiunile de această natură au crescut cu 6,2% doar în iulie, faţă de acelaşi interval din 2010. Cele mai furate produse sunt cele alimentare, brânza ocupând primul loc. Astfel, cu un procent de 3,9%, furturile de alimente depăşesc de trei ori media totală a evenimentelor de acest tip.

În acelaşi timp, 1,86% dintre infracţiuni au fost reprezentate de furturile de haine şi 2,37% de cosmetice.

Citeşte mai multe despre cel mai furat produs din hipermarketuri pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici