Care este poziţia lui Florin Piersic faţă de referendumul pentru familie: „Să mă gândesc la cu totul altceva mi se pare caraghios”

Actorul Florin Piersic declară că nu merge la referendum, dar susţine căsătoria între un bărbat şi o femeie. ”Aşa am crescut şi am învăţat de la părinţii mei şi aşa este viaţa”, spune actorul.

8052 afișări
Imaginea articolului Care este poziţia lui Florin Piersic faţă de referendumul pentru familie: „Să mă gândesc la cu totul altceva mi se pare caraghios”

Florin Piersic nu merge la referendum, dar susţine căsătoria între un bărbat şi o femeie

Florin Piesic a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că ar fi caraghios să se gândească la un alt tip de căsătorie.

„Normal că eu ţin la căsătoria dintre un bărbat şi femeie, asta e ideal şi minunat şi aşa am crescut şi am învăţat de la părinţii mei şi aşa este viaţa. Adică să mă gândesc la cu totul altceva, mi se pare caraghios. Nu merg la referendum”, a spus Piersic.

Actorul a adăugat că nu merge la referendum pentru că sâmbătă şi duminică va lipsi din Cluj-Napoca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici