Care sunt cele mai frumoase joburi din lume

Imaginaţi-vă că sunteţi plătiţi ca să mâncaţi îngheţată toată ziua sau să mergeţi şi să staţi la plajă. Sună a vacanţă pentru unii dintre noi însă pentru alţii acestea sunt locurile lor de muncă, scrie CNBC.com.

929 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai frumoase joburi din lume

Care sunt cele mai frumoase joburi din lume (Imagine: Shutterstock)

Un astfel de exemplu este Paul Monagham, care conduce echipa de ingineri a Red Bull Formula Unu, sau Kirsten Schimoler, al cărui job este să vină cu noi arome la îngheţata Ben&Jerry.

Alice Shin este plătită să deguste mâncarea de pe tot continentul asiatic şi mai apoi să scrie pe blog.

Acestea sunt doar trei din persoanele care au cele mai frumoase locuri de muncă din lume.

Ambasador al turismului

Ben Southall a câştigat acum doi ani de zile titlul de "Omul cu cel mai bun job din lume". Acesta nu trebuie decât să meargă la plajă, să facă scufundări, poze şi mai apoi să scrie despre toate acestea pe blog. Ce poate fi mai frumos?

Kirsten Schimoler- creator de îngheţată

Încă din adolescenţă Kirsten Schimoler degustă îngheţată. În prezent, aceasta creează arome noi pentru compania Ben&Jerry.

Citeşte mai multe despre cele mai frumoase joburi din lume pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici