Casting pentru Guvernatorul rezervaţiei Deltei Dunării. USR-PLUS va plăti serviciile de recrutare

  • 36 de candidaţi şi-au depus CV-urile pentru funcţia de Guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării.
  • 15 candidaţi au fost invitaţi pentru etapa de interviu.
  • Candidaţii pentru Guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării sunt aleşi de o companie de recrutare.
  • Viitorul Guvernator va avea un interviu de angajare şi va trece testul Hogan.
  • Dan Barna, Dacian Ciloş şi Tanczos Barna vor decide viitorul Guvernator al Deltei.
389 afișări
Imaginea articolului Casting pentru Guvernatorul rezervaţiei Deltei Dunării. USR-PLUS va plăti serviciile de recrutare

Casting pentru Guvernatorul rezervaţiei Deltei Dunării. USR PLUS va plăti serviciile de recrutare

USR PLUS caută guvernatorul pentru Rezervaţia Delta Dunării. Pentru a-l indentifica pe cel care urmează să apere şi să dezvolte ţinutul exotic inclus în patrimoniul UNESCO, USR PLUS desfăşoară un întreg casting. Procesul a început în februarie, iar în preselecţie participă şi o companie de recrutare. 36 de candidaţi şi-au arătat intenţia să guverneze la gurile Dunării, însă doar 15 au fost aleşi pentru etapa de interviu. 
 
”Nu ştiu cine sunt aceşti 36 de candidaţi. Întreaga construcţie a demersului nostru este gândită să ne pună în situaţia să putem alege dintre cele mai bune opţiuni. 15 persoane care vor intra de luni cred că undeva 2 săptămâni, vor fi interviuri. Compania de recrutare ne va propune nouă decidenţilor, mie, lui Dacian Ciloş şi ministrului Mediului, pentru că evident avem un dialog şi cu cu dânsul, ne va propune o listă scurtă- trei, patru, cinci, şase persoane.,” a declarat preşedintele URS PLUS, Dan Barna. 
 
USR PLUS va plăti serviciile de recrutare ale viitorului Guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării. După etapa de interviu, candidaţii urmează să treacă testul Hogan, un insturment de evaluare a trăsăturilor de personalitate şi performanţa intelectuală. Testul Hogan este utilizat pentru a prezice succesul ocupaţional în funcţii cheie de management. Şi să nu crezi că aici se încheie evaluarea viitorului Guvernator al Deltei Dunării. 
 
”Cele una sau două persoane potenţiale dintre care am considera că am putea să luăm o decizie, vor merge mai departe spre ceea ce înseamnă solicitarea de recomandări. Şi un lucru de asemenea specific în zona privată, dar aproape inexistent în zona publică – o verificare a profilului financiar, relaţional, cel forensing de credibilitate şi integritate”, a mai spus Barna.
 
Numele celor care s-au înscris şi acum participă la etapa de interviu nu vor fi făcute publice. Nici măcar lista scurtă a celor care vor dialoga cu Dan Barna, Dacian Ciloş şi Tanczos Barna nu va fi dată publicităţii, ci doar numele celui care a câştigat acest casting de selecţie a viitorului Guvernator al Deltei Dunării. 
 
”Îmi doresc un om care să aibă integritate morală, dar care să aibă şi viziune şi înţelegere profundă a ceea ce înseamnă Delta Dunării, a ceea ce înseamnă acea biosferă,” a adăugat preşedintele USR PLUS.
 
Numele noului guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării se va  afla peste o lună. Acesta  poate fi demis de premier la propunerea Ministrului Mediului.
 
Delta Dunării este un monument al naturii şi este cea mai mare şi bine conservată deltă din Europa. Din 1991, Delta Dunării a intrat în patrimoniul UNESCO.
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici