Cât costă vacanţa de 1 mai în România, Bulgaria şi Grecia

Dacă n-ai avut vacanţă de Paşte şi te pregăteşti să pleci de 1 Mai sau, pur şi simplu, vrei să evadezi la mare în weekendul viitor, conform tradiţiei, agenţiile de profil vin cu oferte pe ultima sută de metri, care de care mai tentante. Şi nu te gândi că este târziu să-ţi rezervi acum o mini-vacanţă, ba chiar ieşi mai bine, având în vedere că majoritatea hotelurilor au scăzut preţurile chiar şi cu 50%, pentru ofertele last minute.

145 afișări
Imaginea articolului Cât costă vacanţa de 1 mai în România, Bulgaria şi Grecia

Cât costă vacanţa de 1 mai în România, Bulgaria şi Grecia (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Pentru că tradiţia este ca de 1 Mai toată lumea să meargă la mare, să vedem ce preţuri propun hotelierii pentru un sejur de câteva zile pe litoral.

Şi pentru că Bulgaria a devenit, de câţiva ani buni, preferata românilor în defavoarea litoralului autohton, vecinii vin şi în acest an cu oferte greu de egalat de către ai noştri şi greu de refuzat de turiştii care vor să iasă cât mai ieftin.

De exemplu, la Nisipurile de Aur, un sejur de 3 zile în weekendul următor, la un hotel de 4 stele, te costă puţin peste 50 de euro de persoană, fără transport. La hotel beneficiezi de servicii ultra all inclusive şi de spa.

Dacă optezi pentru un hotel de 3 stele, ieşi chiar mai ieftin de atât. Pentru un sejur de 4 zile, cu 3 nopţi de cazare, plăteşti doar 28 de euro. Plecarea se face pe 29 aprilie, iar proprietarii oferă, la cerere, pensiune completă şi mic dejun.

Citeşte mai multe despre ofertele de 1 mai în România, Bulgaria şi Grecia pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici