Cât vor costa locuinţele ANL din cartierul bucureştean "Brâncuşi"

Primăria Sectorului 6 informează că valoarea de înlocuire a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, din Cartierul "Constantin Brâncuşi" a fost stabilită, pentru anul 2013, la 326 euro/mp suprafaţă construită, inclusiv TVA.

1444 afișări
Imaginea articolului Cât vor costa locuinţele ANL din cartierul bucureştean "Brâncuşi"

Preţul de vânzare al locuinţelor din cartierul bucureştean "Brâncuşi" a fost stabilit la 326 euro/mp

Potrivit sursei citate, în baza Ordinului nr. 2401/2013, publicat în Monitorul Oficial, a fost stabilită baza necesară stabilirii preţului locuinţelor care satisfac condiţiile legale de vânzare.

"Prin acest act normativ, valoarea de înlocuire a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, a fost stabilită, pentru anul 2013, la 326 euro/mp suprafaţă construită, inclusiv TVA. De menţionat este că preţul final de vânzare a fiecărei locuinţe se va calcula scăzând, din valoarea de înlocuire, amortizarea calculată de la data punerii în funcţiune până la data vânzării", se arată în comunicat.

Primăria Sectorului 6 mai precizează, în acelaşi context, că preţul de vânzare a locuinţelor variază între 17.524,46 de euro pentru o garsonieră şi 39.606,07, cât costă cele mai scumpe apartamente cu trei camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici